Intermezzo fesztivál a MOME hallgatóinak szervezésében

Elmélet

Június 23-24 között egy különleges hangulatú, sokszínű esemény kerül megrendezésre hallgatóink közreműködésével a Magyar Zene Házában. Az Intermezzo Fesztiválon az egyedi installációk mellett szabadtéri dj-szettek, beltéri koncertek, valamint a MOME Design- és művészetmenedzsment mesterszak Manage (it) Yourself sorozatának kerekasztal-beszélgetései váltják majd egymást. 

 A fesztivál két napja alatt a városligeti Magyar Zene Háza minden szegletében pezsgő élet várja az érdeklődőket: izgalmas beszélgetésekkel, a Hangdómban egyedi, a MOME hallgatói által erre az alkalomra készített installációkkal, a nagyteremben és a szabadtéren pedig ingyenes és jegyköteles zenei programokkal is készülnek. A nyitónapon fellép a zïp, az Orlando x dom Beats és a Jazzbois, míg a szabadtéri helyszínen a ONE-AB és Filipvarial dj-szettjeit hallgathatjuk majd. A második nap ingyenes programjában Galactic Jackson és OIEE dj-szettjeivel találkozhatunk, valamint jegyet válthatunk az EJTECH (Kárpáti Judit Eszter, Esteban de la Torre, a MOME IK kutatói), a Speiz Boiz, és az Óperentzia koncertjeire. 

Az eseményen a MOME Design- és művészetmenedzsment mesterszakja által szervezett, nagy népszerűségnek örvendő Manage (it) Yourself két rendezvényére is ellátogathatunk. A zeneipar jövőjét állítja fókuszba a június 23-án, 17:15 órától kezdődő kerekasztal-beszélgetés, ahol a szakma különböző képviselőinek részvételével többek között olyan kérdésekre keressük a választ, mint hogy miből áll egy fesztiválszervező munkája, miként lehet egy zenészből menedzser, vagy hogy az élőzenében is átveheti-e a digitális tér az uralmat. Másnap, a június 24-i beszélgetésen a sound designnal és a zenei innovációkkal ismerkedhetünk: milyen a hang, ha nem egy hangfalból jön? Miként lehet a teret teljesen zeneivé varázsolni? A digitális technológia mellett milyen más új lehetőségek vannak egy hangkép kialakítására, és hogyan lehet zene textilből, építőanyagból vagy éppen egy cipőből? 

További információ és jegyvásárlás: https://magyarzenehaza.com/programsorozatok/intermezzo-fesztival-mome-x-mzh  

 

 

Publikálva: 2022-06-16 10:08:00

Hírek