TechPark | Szolgáltatások

MOME TechPark
MOME ONE | MOME TWO

H-1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.
techpark@mome.hu
+36 30 837 2656


MENEDZSEREK

Ormándlaky Zsolt
TechPark igazgató
ormandlaky@mome.hu
+36 30 682 4629

Németh Diána
TechPark igazgatói asszisztens
nemeth.diana@mome.hu
+36 30 837 2656

Sipos Tamás
TechPark értékesítési munkatárs
sipos.tamas@mome.hu
+36 30 312 8676


TECHNIKUSOK

Erdélyi Zsolt
TechPark vezető technikus
erdelyi.zsolt@mome.hu
+36 30 312 8392

Zajzon Ákos
TechPark technikus
zajzon@mome.hu
+ 36 30 661 9125

Krasz Ádám
TechPark technikus
krasz.adam@mome.hu
+36 30 312 8356

A MOME TechPark Műhelyháza (MOME ONE) és Média és műteremház (MOME TWO) számos szolgáltatást kínál. Célunk hogy a létesítmények infrastruktúrájának kihasználtságát növeljük, az oktatás mellett elérhetővé tegyük a hallgatók valamint a MOME munkatársak számára saját álmaik és külső megrendeléseik megvalósításához. A szabad kapacitások függvényében külső megrendelők számára is rendelkezésre állunk. 

Árlista vagy árajánlat alapján a szolgáltatások igénybevétele előzetes egyeztetés alapján lehetséges, és megrendeléssel vagy szerződéskötéssel jár. Fizetés minden esetben átutalással és utólag történik.

Bérbeadás | Helységek és eszközök, berendezések és felszerelések bérbeadása. MOME TechPark saját felszerelések, gépek valamint az együttműködő partnereink által forgalmazott eszközök bérbeadása is lehetséges.

Helyszínbérlés | A műhelyházak műhelyei, belső és külső terei alkalmasak 10-150 fős rendezvények lebonyolítására, meeting, konferencia (plenáris és szekció ülések), kiállítás, bemutatók, fogadások, filmvetítés és szakmai workshop-ok megtartására.

Bérmunka | A gyakorlati képzés helyszínein jól felszerelt műhelyek állnak rendelkezésre a technikákat és technológiákat jól ismerő művésztanárokkal, szakemberekkel. Lehetőség van a szakemberek közreműködésével/kivitelezésében való munkák megrendelésére.

Tanfolyamok | A MOME iskolarendszeren kívüli képzései, felnőttképzési tanfolyamai, továbbképzései a Műhelyház (MOME ONE) és Média és műteremház (MOME TWO) infrastruktúrájának felhasználásával és szakembereinek vezetésével.

Technika kölcsönzés | A MOME TechPark technikai eszközei, felszerelésének egy része kikölcsönözhető az akadémiai feladatokra, oktatáshoz, projektekhez hosszabb-rövidebb időszakokra. A kölcsönözhető eszközök:

A bérlés/kölcsönzés díjtalan(!), de névhez, az eszközért való felelősség vállalásához kötött. A kivitel/átvétel az alábbi PDF kitöltésével a TechPark managementhez eljuttatva (T_210) lehetséges.