TechPark

MOME TechPark
MOME ONE | MOME TWO

H-1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.
techpark@mome.hu
+36 30 837 2656


MENEDZSEREK

Ormándlaky Zsolt
TechPark igazgató
ormandlaky@mome.hu
+36 30 682 4629

Németh Diána
TechPark igazgatói asszisztens
nemeth.diana@mome.hu
+36 30 837 2656

Sipos Tamás
TechPark értékesítési munkatárs
sipos.tamas@mome.hu
+36 30 312 8676


TECHNIKUSOK

Erdélyi Zsolt
TechPark vezető technikus
erdelyi.zsolt@mome.hu
+36 30 312 8392

Zajzon Ákos
TechPark technikus
zajzon@mome.hu
+ 36 30 661 9125

Krasz Ádám
TechPark technikus
krasz.adam@mome.hu
+36 30 312 8356

A MOME Technológiai Park (TechPark) a korábbi struktúrában az egyes tanszékekhez tartozó gyakorlati képzést adó műhelyek/műtermek/laborokból összeálló, az új struktúrában önálló, külön képviseletet és menedzselést nyerő a többi pólustól független vezetésű szervezeti egység.
 

A TechPark feladatai

A TechPark egyrészt a gyakorlati tárgyak oktatását, technikai szaktudást, kivitelezési kapacitást és infrastruktúra hozzáférést biztosít az egyetem Akadémiai és Innovációs Központ pólusa számára. Hosszabb távon kreatív technológiai központként, a kreatív kísérletezés és ötletek megvalósításában kíván partnere lenni az egyetem pólusainak, többek között technológiai megoldások fejlesztésével. Feladatunknak tekintjük az egyetemen felhalmozódó tudás, kreativitás és innovációs potenciál kiterjesztését a pólusok hatékony együttműködésével.
 
Másrészt technológiai szolgáltató központként és rendezvényhelyszínként működhet piaci alapon külső szereplők számára. A TechPark impozáns terei lehetővé teszik mind a különböző céges és szakmai rendezvények (pl. szakmai bemutató, workshop, céges rendezvény), mind a szakmai-gyártási felhasználásokat (pl. filmforgatás, média feldolgozás, prototípus és installáció készítés…), melyeket mint szabad kapacitásokat szervezetten értékesítünk.
A TechPark szervezeti struktúrája részben adott - a mintegy 25 műhely/műterem és a munkáját szervező, működtető munkatárs. Jórészt már az előző struktúrában is működő egységek korábban az egyes tanszékekhez tartozó munkatársai, valamint néhány új terület friss munkatársa ill az értékesítés és az igazgatás munkatársai. 
 
A hosszabb távon kitűzött 0-24 órás műhely-működtetésre a jelenlegi szakoktatói kapacitás nem alkalmas! Jelenleg egy-műszakos nyitvatartást, jó szervezéssel és a műhelykapacitási igények ciklikus változásait rugalmasan lekövetve a csúcs-hetekben túlórákkal maximum 8-21 óráig való működtetést tudunk ellátni.