DMM Nyílt óra & Manage [it] Yourself – Extra

2020. február 6., 15:10 MOME MASTER M_012, 1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

2020. február 6-án csütörtökön, még a felvételi jelentkezés benyújtása előtt lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődők jobban beleláthassanak a MOME Design- és művészetmenedzsment MA képzésébe. Többek között olyan kérdésekre keressük a választ, mint hogy mire való a design- és művészetmenedzsment? Hogyan dolgozik együtt egy tervező/alkotó és egy menedzser? Milyen maga a képzés a MOME-n? Hogyan zajlik a felvételi? Ezt követően 18:00-tól a Manage [it] Yourself – Extra keretében egy kerekasztal beszélgetés során hallhatunk az együttműködésekről és a tapasztalatokról.

A felvételi jelentkezés benyújtásának határideje előtt adott a lehetőség, hogy bárki belelásson a MOME Design- és művészetmenedzsment MA képzésbe. Nemcsak a felvételizők számára lehet ez jó lehetőség, hanem a tervezők és a szak/szakma iránt érdeklődőknek is, akik szeretnének többet megtudni arról, hogy milyen lehetőségek rejlenek a tervező-menedzser együttműködésben. Kiderül, miért is lehet szüksége egy (kezdő) design/művészeti vállalkozásnak menedzserre, mik a feladatai és milyen tudás szükséges hozzá.

A program az első évfolyam nyílt szakmai gyakorlat órájával kezdődik, ahol Oravecz Júlia, végzett hallgató tart előadást a MOME Master M_012-es termében.

Ezt követően 18:00-tól kezdődik a Manage [it] Yourself a MOME Ground Kantinjában, ahol Zászkaliczky Anna Eszter és Boldog Anita (AB Concrete Design & Gifts), valamint Berényi Henriett és Turi András együttműködéséről, a közös munka élményeiről számolnak be. Az estet Zászkaliczky Anna Eszter moderálja.

Végül az este a beszélgetés után networking és kötetlen beszélgetés várja az érdeklődőket a meghívott vendégekkel.

Időpont: 2020. február 6. csütörtök, 15:10

Helyszín: Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.)

• Nyílt óra: Master M_012 terem
• Manage [it] Yourself: Ground, Kantin

Facebook esemény
MOME Design- és Művészetmenedzsment Facebook-oldal

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására.

Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók. Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad arra, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein, és egy adott művészeti ágazat két, eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg.

Publikálva: 2020-02-03 14:40:00

Hírek